Radne akcije u azilu Prijatelji Čakovec se nastavljaju. Budite dio dobrih ljudi

Azil Prijatelji Čakovec

PROJEKT kastracije pasa iz romskih naselja Međimurske županije već je dobro poznat svim građanima i nastavlja se punom parom. Do sada je uspješno obrađeno preko 800 pasa i iako su volonteri na izmaku snaga, nemaju namjeru odustati.

Svaki dolazak novih pasa daje im dodatnu snagu i poticaj. Dovoljno je pogledati u oči tih izmučenih pasa da vam se srce napuni i da imate snage za dalje.

Ovim putem Azil Prijatelji Čakovec apelira na sve ljude dobre volje da dođu u subotu 4. kolovoza i opet zajedničkim snagama pomognu urediti prihvatni centar i sklonište, prošetati i pomaziti pse.

Dosadašnje akcije dokazale su da se zajedno može napraviti puno i vjerujemo da će i ova biti takva - s puno smijeha, druženja, izmjenjivanja nježnosti s napaćenim psima te da će dokazati da se sve može kad se male ruke slože.

Ako ne možete doći u subotu, sklonište će rado primiti pomoć i bilo koji drugi dan uz prethodnu najavu. Pridružite se ovoj humanitarnoj akciji i provedite vrijeme s novim prijateljima, četveronožnim i dvonožnim. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.