Pupa je pronađena u lošem stanju, njeno liječenje će trajati i treba pomoć

Udruga Rocco

MALENA Pupa ima samo godinu dana i već je proživjela sve strahote. Ova mala kujica pronađena je sa svim mogućim nametnicima na sebi, uz teški Demodex i kroničnu upalu kože, gljivice i tumor na repu.

Netko ju je ostavio jer mu je očito bilo preteško pomoći joj. Nijedno stanje koje Pupa ima nije neizlječivo i da se reagiralo na početku, ne bi ni do ovoga došlo. Mala Pupa je spašena i nalazi se pod skrbi Udruge Rocco iz Vinkovaca, koja ju je odmah odvela veterinaru te je započelo njezino liječenje.

Pupa je malo veselo stvorenje i trenutno se nalazi kod privremene udomiteljice. S obzirom na to da ju je netko ostavio te se bolest jako razvila, liječenje će potrajati, no ona će se oporaviti i kroz neko vrijeme vidjet ćete koliko je lijepa i slatka.

Volonteri Udruge Rocco mole za pomoć u pokrivanju troškova liječenja i posebne hrane koju malena mora papati. Sve informacije i kako možete pomoći možete saznati na e-mail: udrugarocco@hotmail.com ili na njihovoj Facebook stranici. 

IBAN HR7923900011100432506 
Podaci za uplate iz inozemstva:
Hrvatska poštanska banka d.d.
Jurišićeva 4, 10000 Zagreb, Croatia
SWIFT code: HPBZ HR 2X

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.