Pronađen je kao štene u Slavoniji i jedva je izvukao živu glavu

Volonteri

ŠTENE u tipu šarplaninca prije nekoliko mjesec pronađeno je sa samo 2 mjeseca u blizini Slavonskog Broda. Maleni je tada pokazao koliki je borac jer se doslovno izborio za život.

Naime, obolio je od parvoviroze koja je vrlo često smrtonosna za štence, pogotovo one sa slabim imunitetom. Dobio je ime Raya i sada ima već godinu i dva mjeseca. Izrastao je u divnog psa s velikim srcem, a težak je 25 kilograma.

Već godinu dana čeka da ga netko primijeti i ponudi mu sigurnost i ljubav. Njegove spasiteljice uskoro će ga kastrirati, no potrebna im je pomoć za pokrivanje veterinarskih troškova.

Te volonterke brinu se za puno pasa koje treba hraniti, liječiti kada su bolesni i zaštiti od buha i krpelja pa im je svaka pomoć dobrodošla. Najveća želja im je da Raya pronađe dom, kuću s dvorištem u kojoj će moći uživati sa svojom obitelji.

Ova divna njuška super se slaže s drugim psima i velika je maza. Ako vam se svidio Raya, javite se na Facebook profil Martina ili preko Vibera na broj 098 877 298.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.