Projekt kastracija pasa iz romskih naselja traje. Ovi psi su dobili novu priliku

Volonteri

PROJEKT kastracije pasa i dalje traje, no trenutno je kratka pauza do 20. 8. 2018. te su neki psi dobili malo više vremena da se netko javi i pruži im obitelj i dom.

Iako se radi samo o par dana više, trenutna situacija s brojem napuštenih pasa i onih kojima treba pomoć je velika. Ljeto je uvijek vrijeme kada se broj napuštenih ljubimaca povećava i volonteri traže svaku pomoć.

Dok drugi uživaju u odmoru, oni traže bilo kakav kutak da smjeste životinju u nevolji. Postanite i vi volonter i pomozite nekoj životinji s privremenim smještajem ili udomljavanjem.

Preko 1000 pasa iz romskih naselja je prošlo kroz projekt kastracije. Njih 150 je otišlo u privremene ili stalne domove, a u azilu Prijatelji Čakovec se nalazi još 30 ženki, 50 štenaca i 10 bolesnih pasa.

Pomoći možete na više načina - doniranjem hrane, ampula, dezinfekcijskih sredstava, volontiranjem, financiranjem, prijevozom i ono najjednostavnije - objavom. Podijelite priču i pomozite napuštenim životinjama osjetiti ljubav i mir. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.