Prizor koji tjera suze na oči: Psi trče za vlasnicima koji su ih napustili

Screenshot: TikTok/@mercyfullproject

AMERIČKO sklonište Mercy Full Project podijelilo je potresnu snimku koja prikazuje trenutak kada su vlasnici napustili svoja dva psa.

Dvogodišnji mješanci labradora i pudla, Coco i Sunshine, ostavljeni su u skloništu u svibnju ove godine, a na snimci možemo vidjeti kako prate svoje vlasnike. Zbunjeni psići ne znaju što se događa i trče kroz dvorište skloništa dok gledaju kako njihovi vlasnici sjedaju u auto i odlaze dalje.

Sklonište je u komentarima otkrilo da su Coco i Sunshine napušteni jer je njihova vlasnica razvila alergiju na pse.

@mercyfullproject The sad reality of surrendering your pups to an animal rescue 💔. Both babies are together with a foster & need to be adopted as a pair. They’re 2 year old Labradoodles and the SWEETEST pups 🤍 #rescue #sad #animalrescue #labradoodle #adoptme ♬ In My Room - Chance Peña

"Srce mi se slomilo na tisuću dijelova. Nadam se da će pronaći stalni dom pun ljubavi", "Ako ništa, barem su ostavili pse u skloništu a ne na cesti", "Slama mi srce dok ih gledam kako cvile, dahću i paničare dok gledaju svoje roditelje kako odlaze", "Kako tužno", samo su neki od komentara ispod videa.

Djelatnici skloništa Mercy Full Project izjavili su da su Coco i Sunshine u međuvremenu pronašli svoj sretan završetak, piše Newsweek. Razigrani psi trenutno uživaju u svom novom, stalnom domu.

"Imaju nešto manje od dvije godine, jako su razigrani i sretni psi", poručili su djelatnici skloništa.

> Ako i vi imate sličnu priču, javite nam se na ljubimci@index.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.