Pas se pravi mrtav svaki put kada se vraćaju iz šetnje i to izgleda presmiješno

Foto: Sean Tornetta

OVO je Ryder, slatki pas koji je okrunjen titulom odličnog glumca. Ryder obožava ići u šetnje i po tome se ne razlikuje od ostalih pasa, no po nečemu je ipak poseban. Svaki puta kada on i njegov vlasnik krenu doma, Ryder izvede svoj urnebesni prosvjed protiv povratka. "Kada shvati da idemo doma i kada prepozna i nanjuši poznate ulice, Ryder odglumi najveći umor. Iste se sekunde sruši na pod.

Bez obzira na to radi li se o travnjaku, parku ili cesti, Ryder se dramatično baci i pravi se mrtav umoran", rekao je za The Dodo Sean Tornetta, njegov vlasnik. Sean je to počeo snimati, a na Twitteru je njegov video uradak vidjelo gotovo tri milijuna ljudi. Jedino što njegovog psa glumca diže iz mrtvih je poslastica koju Sean mora imati u džepu.

Najprije ga je nosio, a kada je shvatio da poslastice rješavaju stvar, odlučio je igrati malo drugačiju igru. Drži ih u ruci do kuće, pa kada Ryder došeta do kućnog praga, nagradi ga slasnom nagradom. Kako izgleda njegova gluma, možete vidjeti u videu koji slijedi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.