Pas dječaku ukrao kameru pa mu snimio najbolju domaću zadaću na svijetu

Foto: Facebook

KUJICA Hannah i njezin brat King bili su svezani i ostavljeni ispred dućana kada ih je pronašla obitelj Drgan. Prvi ih je ugledao Jurij, a njegovi su se roditelji odmah složili s njim i udomili dva napuštena psa. Na njima su bili jasni tragovi zlostavljanja i zapuštanja, a obitelj Drgan odlučila im je pružiti sve što nisu imali do tada.

Period prilagodbe potrajao je, no kada su shvatili da svojim novim vlasnicima mogu vjerovati, stvari su se promijenile. Postali su znatiželjni i druželjubivi psi koji obožavaju ljude. To se osobito odnosi na kujicu Hannu, koja je junakinja naše priče.

Njezin vlasnik Jurij u dvorište je postavio kameru kako bi za školu napravio projekt. Nije se bojao da će njegovi psi ukrasti ili uništiti kameru, jer nisu skloni tim stvarima, no ovoga se puta prevario. Hannah je ipak bila znatiželjna te je iskoristila priliku i zgrabila kameru, a njezin je školarac dobio neočekivano dobar školski projekt. Nadamo se da je Jurij baš ovaj video odnio u školu jer dobro znamo da bi svaki profesor za nešto ovakvo dao čistu peticu. Video možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.