Ova je kujica ima vrlo čudnu opsesiju - Ona skuplja novac kako bi ga zamijenila za hranu

Foto: Facebook

PET godina stara kujica Holly sa svojom je obitelji otkako je bila štene. Naizgled je kao svaki drugi ljubimac, no kada je upoznate, saznate za njezinu ogromnu strast prema novcu.

Kao i svaki psić, Holly je počela "krasti" svojim ukućanima razne predmete. Kada se prvi put dokopala novca, shvatila je da on ima malo veću vrijednost od drugih stvari i postala je jednostavno opsjednuta.

Od toga dana, njezina je misija skupiti što više novca kako bi ga mogla mijenjati za hranu i razne pseće slastice. Ona svoj novac jako pazi jer je s vremenom naučila da poderana novčanica ne vrijedi ništa.

No, iako ga obožava, nije škrta i svoj novac daje drugim ljudima uz uvjet da joj ga kasnije vrate. Njezina vlasnica radi u restoranu i kada broji svoje napojnice, Holly to čuje s velike udaljenost te se zatrči i zatraži svoj dio.

Za sada ima 87 dolara i ne planira se zaustaviti na toj svoti. Iako ima vlastitu kasicu prasicu, njezini ukućani novce pronalaze po cijelo kući.

Ova preslatka kujica otkrila je što se sve s novcem može napraviti, a mi znamo da niti jedna svota novca njezinim ukućanima ne može dati ono što im daje njihova ljubimica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.