Ova dva psa postali su najbolji prijatelji, ne odvajaju se jedan od drugoga

Foto: Instagram

PAS po imenu Arnold bio je još štene kada ga je napao veliki njemački ovčar. Od tada je postao tjeskoban, a posebno se bojao velikih pasa.

Međutim, njegova vlasnica mu je odlučila pomoći. Carolyn Manalis, koja živi u Australiji, bila je sigurna da postoji način na koji može pomoći svom psu. I onda je naišla na Franka, minijaturnog jazavčara koji je bio osjećajan i prijateljski raspoložen prema Arnoldu.

Carolyn je Franka posvojila od svoje prijateljice i ubrzo je postao najbolji Arnoldov prijatelj.

Iako psi kao emocionalna potpora obično služe ljudima, Carolyn je znala da će takav pas Arnoldu pomoći u rješavanju njegove tjeskobe. 

"Veza koju imaju ova dva psa jednostavno je prelijepa. Jako su povezani, vole se i podržavaju jedan drugoga. Ako jedan zacvili, drugi je tu za pola sekunde da provjeri je li sve u redu. Njihova je ljubav bezuvjetna, bez obzira na njihovu veličinu ili pasminu", kazala je Carolyn za Carter News.

Iako je Frank puno sitniji i mlađi, on zapravo pruža sigurnost Arnoldu. 

"Frank je pomogao Arnoldu da povrati samopouzdanje te da zna da se može igrati i da neće biti ozlijeđen. Imati malog prijatelja za igru bila je savršena terapija za Arnolda da zacijeli svoje rane", zaključila je Carolyn. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.