Ogroman pas od 40 kilograma ponaša se poput bebe i to izgleda presmiješno

Screenshot: Facebook

BONO je pas za kojeg baš svi kažu da je jednostavno drugačiji od drugih pasa. On je čovjek (ili bolje rečeno dijete) u tijelu psa. Obožava kada ga njegovi vlasnici nose u naručju i to se ne događa samo na pokretnim stepenicama, što je slučaj kod mnogih velikih pasa. To se događa i kada Bono želi izaći iz auta, kada mu treba pažnje, kada je sretan, kada je potišten i kada želi podijeliti svoju ljubav s drugima.

Zbog njegove bujne i guste dlake mnogi ljudi misle da Bono nije baš toliko težak. No istina je nešto drugačija. Bono ima gotovo 40 kilograma, a kada shvatite da je to 40 kilograma čiste ljubavi, nošenje vam prestaje biti teško.

Njegova vlasnica kaže kako je sve počelo zbog njihova dva mala psa koji ne mogu samostalno raditi određene stvari pa često završe u njihovom naručju. Bono je zasigurno pomislio da ako oni mogu dobiti takav tretman, onda može i on. Počeo je zahtijevati da ga se nosi bez obzira na rast njegovih kilograma. U nastavku pogledajte simpatični video koji prikazuje kako izgleda život s Bonom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.