Obitelj Hađar živi sa psima, mačkama, paunovima, zmijama i kokošima... I svi se slažu

Foto: Nikola Hađar

U PREGRADI živi obitelj Hađar koja oduvijek gaji veliku ljubav prema svim vrstama životinja. Oduvijek su i pomagali životinjama u nevolji, a njihovo imanje je jedna velika oaza sreće. Kako nam Nikola Hađar kaže, "ovdje se životinje ne broje, ima ih toliko da to ne stvara stres, nisu preopterećeni brigom te istinski uživaju u suživotu".

Foto: Nikola Hađar

Na imanju imaju dva irska vučja hrta, kujice koje su ujedno i najveće maze. Tu je i francuski buldog, ali i paunovi, kokoši, zečevi, zmije, gušteri, kornjače, papige i mačke.

🤗

Posted by Nikola Hađar on Sunday, June 18, 2023

Svi se slažu jako dobro, a najveća svađalica je Slavko, afrička ostrugasta kornjača koja ponekad ima "kratak fitilj". Brama pijetlovi se također vole povremeno posvađati.

Uz puno truda i rada, sve ove životinje žive skladno na imanju. Stoga, ako vidite pse kako spavaju, a kokice oko njih čupaju travu, nemojte se čuditi - to je na imanju obitelji Hađar sasvim normalno.

Foto: Nikola Hađar

Na pitanje može li izdvojiti neku životinju koja ima posebno mjesto, Nikola Hađar kaže da je to jako teško jer je svaka posebna za sebe i sve su godinama članovi obitelji.

Ako mislite da je potrebno puno vremena za brigu oko svih tih ljubimaca, Nikola tvrdi suprotno. Kaže da nije naporno te da im je potrebno oko jednog sata dnevno za čišćenje i hranjenje, a ostatak dana borave svi zajedno vani i uživaju.

Bobica 🥰

Posted by Nikola Hađar on Saturday, October 21, 2023

Dok neki muku muče s jednim ljubimcem, Nikola tvrdi: "Gdje ima volje i ljubavi, ništa nije nemoguće."

Foto: Nikola Hađar
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.