Netko je iz Noine Arke ukrao hranu za pse s posebnim potrebama, kako je mogao?

Foto: Noina Arka

VOLONTERKE udruge Noina Arka jučer su putem svoje Facebook stranice podijelile žalosnu vijest. Naime, netko ih je ponovno pokrao te odnio samo najskuplju hranu iz skloništa. Ta je hrana namijenjena samo određenim psima, onim s posebnim potrebama, jer im je doista potrebna.

“Kolegica je došla do vrata na jednoj od kućica i vidjela da su otvorena. Jedna je kvaka prerezana, a druga strgana. Do tamo su došli preskočivši preko ograde. Iz kućice je nestalo oko 15 vreća, težine od 12 do 15 kilograma, najskuplje hrane za pse, te najskupljih konzervi. To je posljednje što smo dobili donacijama i baš zbog njihove skupoće teško dolazimo do tih proizvoda”, rekla je Viktorija Međimorec iz Noine Arke za Telegram.

Ona i Helena Fink, predsjednica udruge, napomenule su kako to nije prvi put da su pokradeni te kako su uvjerene da se radi o istoj osobi, koja hranu krade za vlastitog psa.

"Sigurni smo da je materijalno stanje provalnika znatno bolje od materijalnog stanja naše udruge. Nisu ukrali sve, ukrali su samo ono što je skupo. Dok mi s takvim stvarima škrtarimo jer ih se jedva domognemo, u samo jednoj noći ostali smo bez svega", napisali su iz udruge na svom Facebooku te zamolili ljude da im pomognu.

Hranu će ubuduće čuvati kod volontera te je donositi u udrugu po potrebi. Ako im želite pomoći, novce možete uplatiti na račun Noine Arke. 

IBAN HR9823600001101542052
Primatelj uplate je Udruga NOINA ARKA, Osredak 19, 10 000 Zagreb.
Kao svrhu uplate naznačite „Donacija za hranu za pse“.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.