Nerazdvojni od početka: Maca iz skloništa i njen jedini mačić pronašli su svoj dom

Foto: Instagram

MAČKA Scarlet i njezin mačić Scout nerazdvojni su od prvoga dana. Napuštene ih je pronašla Ashley Morrison, vlasnica skloništa u Washingtonu koja ih je odlučila spasiti i smjestiti u sklonište. 

Ashley je za portal Love Meow ispričala da je Scarlet u početku bila jako plaha te je na sve načine nastojala zaštititi svog mačića. Vlasnica skloništa zato im je osigurala posebnu sobicu u koju ih je smjestila. Donijela im je deke i hranu, a Scarlet se nakon nekog vremena počela opuštati te je dopustila Ashley da priđe njezinom mačiću. 

Kasnije se Scout počeo igrati i s drugim mačkama, a Scarlet je bila sve opuštenija. S vremenom je počela i izlaziti u prirodu. 

"Postalo joj je sve ugodnije i predivno ju je bilo vidjeti sa Scoutom", rekla je Ashley i dodala kako je mačku i njezinog mačića jako rijetko viđala razdvojene. 

"Stalno se igraju. Scarlet je još mlada i treba joj pažnje, a Scout je mačić koji joj pomaže da se opusti. Nikada ih ne bih mogla razdvojiti, previše su povezani", rekla je Ashley. 

Naposljetku su Scarlet i Scout dobili i svoj novi dom. Djevojka Naiya javila se u sklonište i rekla da ih oboje želi udomiti. Tako su se mačka i njezin mačić uselili. Naiya je ispričala da se Scarlet isprva pomalo bojala, ali se naviknula čim je vidjela kako je Scout opušten. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.