Neprocjenjiva reakcija psa nakon što je uhvaćen u krađi hrane postala je hit

IMPRESIVAN pokušaj krađe hrane s radne površine u kuhinji postao je viralan. Vlasnica zlatnog retrivera Beck snimila je svog psa koji je odlučio dohvatiti posudu s hranom. 

Pas stoji na stražnjim nogama i šapama poseže za plastičnim posudama kraj mikrovalne pećnice u kojima je hrana. Uspijeva ugrabiti jednu pa je uzima u usta, siguran da je njegov plan uspio. 

Nažalost, uhvaćen je. 

"Nevjerojatno", govori žena koja snima, dok pas stoji s posudom u zubima ispred nje, nadajući se da će se ipak nekako izvući.

"Što misliš da radiš", upita ga ona, a njegov izraz lica se mijenja. Više nije uzbuđen, već se iskreno kaje i gleda u pod. 

Retriver prihvaća poraz pa spušta posudu na pod. 

"Psi su tako pametni, ali mrze kad ih se uhvati na djelu", komentirala je na Twitteru žena imena Judy McDowell. 

Video je skupio 1.1 milijun pregleda, a trenerica pasa i savjetnica za ponašanje životinja Liz Palika vjeruje da se ovakvi incidenti mogu zaustaviti prevencijom.

"Morate osigurati da vaš pas ne može ništa ukrasti", izjavila je za Honest Kitchen.

"Spremite namirnice čim dođete iz kupovine, ne ostavljajte ih za kasnije. Nakon jela uklonite sve ostatke i operite suđe ili ga stavite u perilicu. Ne skladištite hranu na pultu. Ne učite psa da liže prljavo posuđe. Kad se bavite prevencijom, smanjujete šanse za krađu hrane", pojasnila je Palika. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.