Nakon što ga je vlasnik napustio, pas Bobo bio je toliko tužan da se nije micao s mjesta

Foto: Facebook

PAS imena Bobo napušten je zbog toga što nije imao pravilne zube. Njegov ga je vlasnik kupio u nadi da će pobjeđivati na izložbama pasa, no kada je otkrio da nije savršen, odlučio je riješiti ga se. Jedan je veterinar čuo za njegovu priču i donio ga je u svoju ordinaciju kako bi mu što prije pronašli stalan dom.

Mislio je kako će se to dogoditi vrlo brzo, no dogodilo se upravo suprotno. Bobo je u njegovoj ordinaciji ostao godinu dana, a nakon samo par mjeseci prestao je izlaziti iz kaveza i kretati se. Žena koja se bavi privremenim udomljavanjem životinja i spašavanjem uočila ga je pri jednoj posjeti veterinaru.

Upitala je veterinara što se dogodilo sa psom i zašto je toliko tužan. Zaključila je da će uskoro uginuti i ako se već to treba dogoditi, da  je bolje da umre na njezinim rukama. Odvela ga je, zatim, doma i tamo se dogodilo nešto predivno.

Bobo nije uginuo, on se potpuno preporodio. Počeo je normalno jesti, a nakon samo dva dana počeo je trčati po dvorištu i igrati se s drugim spašenim životinjama. Njegovo je krzno postalo sjajno, a svojom radošću plijenio je pažnju. Bobo je konačno pronašao stalan dom i nedavno je prevezen u Toronto. Tamo ga je dočekala njegova nova obitelj. Oni kažu da je Bobo predivan pas koji je unio radost i vedrinu u njihove živote. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.