Najslađi prizor: Zlatni retriveri i maca paze na kujicu i njezine štence

Screenshot: YouTube

GOTOVO sve stvari slađe su kada su minijaturne. Često se raznježimo kada pogledamo sićušnu obuću i odjeću tek rođene djece. Obični predmeti za odrasle ljude rijetko nas oduševljavaju, no kada ugledamo minijaturne predmete koje koriste mala djeca, osmijeh na licu razvučemo iste sekunde. Isto je s ljudima i životinjama.

Djeca su uvijek slađa od odraslih ljudi, a bebe životinje nemaju konkurenciju kada je u pitanju nježnost i ljepota. Ako imate ljubimca još od doba kada su bili bebe, sigurni smo da vam je taj period odrastanja proletio. Često poželimo da taj period traje duže jer rijetko što u nama može pobuditi osjećaje koje u nama bude male mačke i psi.

No nisu ljudi jedini koji to misle. Ovi tek okoćeni štenci postali su glavna atrakcija ne samo svojoj mami već i drugim retriverima i jednoj maci. Svi oni dijele dom i svi dijele isto mišljenje - njima su ovi štenci nešto najslađe ikad. Oni su im odlučili prirediti najslađi doček i pokazati im da će ih štititi i čuvati sve dok ne narastu. Pogledajte njihovo preslatko druženje u videu koji slijedi. Sigurni smo da će vam uljepšati dan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.