Mačak je prešao 20 kilometara kako bi se vratio obitelji koja ga je odbacila

Screenshot

KRAJEM drugog mjeseca ovaj mačak je ostao bez doma. Njegova obitelj ga je dovela u sklonište i ostavila. Mačak Toby nije znao što je loše napravio i zašto se sada nalazi u nekoj čudnoj prostoriji i u nekom kavezu te nije znao gdje je nestala njegova voljena obitelj.

Toliko su mu jako nedostajali da je odlučio pobjeći i pronaći ih. Nakon što je prešao više od 20 kilometara i ponovno pronašao svoju izgubljenu obitelj, nije znao što će mu se dogoditi. Sav sretan što je opet s njima nije ni sanjao da će ga opet odvesti u sklonište.

Ovaj put ga nisu htjeli ostaviti, nego uspavati jer nisu željeli da im se vrati. Javno sklonište je odbilo uspavati mačka i kontaktirali su Društvo za prevenciju okrutnosti nad životinjama, koje je odmah pristali uzeti Tobyja.

Toby je pregledan od veterinara i ustanovljeno je da ima upalu gornjih dišnih puteva te je pozitivan na mačju sidu. Mačke s ovom bolešću mogu poživjeti dugo, no potrebno im je malo više pažnje. Tobyjeva priča se proširila po društvenim mrežama i ljudi su se počeli javljati sa željom da mu pruže ljubav i dom.

Mačak je udomljen prošli petak, a u svojoj novoj obitelji ima još dva mačka i odmah im je svima pokazao koliko je dobar i drag. Vrlo brzo se oslobodio i zauzeo krevet, no njegovoj novoj obitelj to ne smeta jer znaju da nakon svega što je prošao zaslužuje sve što poželi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.