Iznenadio je mačka tijekom pauze za ručak, njegova reakcija je sve

Screenshot: TikTok

AMERIKANAC Caleb i njegov dvogodišnji mačak Kodiak obožavaju putovati svijetom, a trenutno istražuju Njemačku. Caleb bilježi avanture sa svojim mačkom na TikTok profilu @kodiakthetravelcat.

U jednom od takvih videa, koji je pogledan više od 7.1 milijun puta, Caleb je pokazao kako je proveo pauzu za ručak u potrazi za svojim mačkom pomoću GPS sustava. GPS lokator pričvršćen za Kodiakovu oprsnicu omogućava njegovom vlasniku da vidi gdje mu se mačak nalazi u svakom trenutku. Kodiaku je bilo drago vidjeti svog vlasnika i malo se s njim poigrao prije nego što je otišao dalje.

@kodiakthetravelcat Best way to spend a lunch break 😅😸 #kodiakthetravelcat #outdoorcat #catgps #outsidecats #cutecatsoftiktok ♬ Riptide

"Koristimo GPS već dvije godine", rekao je Caleb u intervjuu za Newsweek. "Počeo sam ga koristiti kada je napunio godinu dana - pogotovo sada kad smo u Njemačkoj. To je najbolji kompromis."

Zbog GPS lokatora Caleb se ne treba toliko brinuti kada Kodiak istražuje okolinu jer zna da ga može brzo pronaći.

Korisnici TikToka su bili oduševljeni ovom idejom, a neki od njih su ostavili komentare na video
"Kada je moj mačak vani, on ne želi ni znati za mene", "Tvoj mačak se stvarno dobro slaže s tobom", "Ovo je tako slatko", "Volim kada vlasnici puštaju mačke da istražuju", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.