Haski napravio totalni nered i izgrizao kauč pa se pretvarao da nije kriv

Screenshot: Douyin

VLASNIK haskija i zlatnog retrivera neugodno se iznenadio kada se vratio kući i zatekao svoj dom u potpunom neredu. Kada je pregledao snimku nadzorne kamere, sve mu je postalo puno jasnije.

Njegov kauč bio je potpuno raskomadan i uništen, a kamera je pokazala da je tu štetu skrivio njegov haski Oreo. Haski je zubima vukao kauč sve do drugog kraja prostorije, prije nego što ju je počeo žvakati.

Zlati retriver MiXiu ležao je na podu i promatrao kako njegov dlakavi prijatelj razbacuje dijelove kauča svugdje po sobi. Haski je zatim skočio na kauč i počeo zavijati, a potom je otišao do stalka za televizor i prevrnuo koš za smeće.

Kada su čuli da se vlasnik vratio, oba psa brzo su otrčala do vrata i pretvarala se kao da se ništa nije dogodilo. Željeli su izgledati nevino, ali je vlasnik odmah pogledao snimku nadzorne kamere i otkrio pravu istinu.

Video je na kineskoj verziji TikToka Douyin pregledan više od 1.8 milijuna puta, a mnogi komentatori šalili su se kako im se čini da haski ima nešto protiv kauča.

"Apsolutno ga mrzi", napisao je jedan korisnik.

"Sva sreća pa možeš dokazati da zlatni retriver nije kriv", dodao je drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.