FOTO Žabac posjećuje čovjeka svaku večer, a on mu je odlučio izrađivati kape

Screenshot : Twitter

ČOVJEK iz Alabame primijetio je da svaku večer na svom trijemu ima posjetu, a ono što ga je posebno iznenadilo bilo je to da se radi o žabi. Chris tada nije ni sanjao u što će se ovi mali noćni posjeti pretvoriti. Prvi put kada se žabac pojavio, Chris nije previše tome davao pažnje, s obzirom na to da tu ima dosta ovih životinjica, ali je ubrzo shvatio da se zapravo isti žabac vraća svaku večer.

Chris se odlučio zabaviti i zapravo napraviti mali eksperiment. Od mekanog materijala izradio je malu kapu i kada je žabac došao, strpljivo je čekao da mu stavi kapu na glavu i izgledao je kao da mu to uopće ne smeta.

On je prvo napravio rozu kapu, no činilo mu se da to nije dovoljno atraktivno te je dodao još simpatičnih detalja. Kako se žabac i dalje vraćao, Chris je dobivao sve više inspiracije i izradio hrpu različitih kapa i šešira te podijelio po društvenim mrežama slike svog novog prijatelja s modnim dodacima.

Žabac se vraćao svaki dan, kao da želi vidjeti što mu je tu noć pripremio Chris. Uvjerite se sami kako mu dobro stoji sve što je napravio.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.