Emu Emmanuel postao je viralni hit na TikToku, voli ometati vlasnicu dok snima

Screenshot: TikTok

EMU Emmanuel stanovnik je farme Knuckle Bump u južnoj Floridi, a na kojoj farmerica Taylor Blake pokušava snimati informativne videozapise o životinjama koje potom dijeli na svom TikTok profilu s pratiteljima. No čini se da se Emmanuelu ne sviđa njezin hobi. 

"Emmanuel, nemoj to učiniti"

U videu koji je sada postao viralan može se vidjeti kompilacija Emmanuelovih najvećih hitova te se može čuti kako mu Blake opetovano govori: "Emmanuel, nemoj to učiniti." Blake je čak pokušala i s obrnutom psihologijom govoreći mu: "Samo naprijed, učini to", misleći kako će onda prestati rušiti kameru, ali ni to nije pomoglo. 

Hit na TikToku

Svaki njezin pokušaj snimanja završi tako da Emmanuel pokušava oboriti kameru, a onda kada mu to pođe za rukom, može ga se vidjeti kako ju kljuca. Emu je zbog toga vrlo brzo postao popularan te ga ljudi na internetu smatraju urnebesno smiješnim, prenosi UpWorthy. 

@knucklebumpfarms He knew I meant business when I whipped out his government name 😩🤣 #emmanueltheemu #emmanueldontdoit #emmanuel #emu #animalsagainsteducation ♬ original sound - Knuckle Bump Farms

Nestašnog emua prati preko 800 tisuća ljudi

TikTok račun farme Knuckle Bump prati preko 800 tisuća ljudi, a najgledaniji su upravo oni videi gdje je u prvom planu nestašan Emmanuel i bespomoćna farmerica Blake koja ga pokušava spriječiti u njegovoj nakani da sruši kameru. Video kompilacija koju prenosi Tyla pregledana je čak 12 milijuna puta samo na Facebooku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.