Dječak napravio invalidska kolica od lego kockica za štene bez prednjih nogu

Foto: Printscreen: Youtube / Amazing Gracie

Gracie je štene koje je zbog urođene mane rođeno bez prednjih nogu. Njeni su je vlasnici odmah napustili. U vrijeme kada je pronađeno, štene je izgubilo dijelove krzna i bilo je puno buha, ali nije izgubilo volju za životom.

Nakon razdoblja pažljive njege, veterinar se obratio obitelji koja ima svoje malo utočište za životinje i oni su se zaljubili u Gracie čim su je vidjeli, navodi Delmilked.

Kako u svom utočištu imaju i jednog paraliziranog pas, obitelj Turney imala je iskustva u njezi pasa s invaliditetom i osim ljubavi, mogli su joj pružiti i ispravnu njegu.

Međutim, Gracie koja ima teškoće s hodanjem bila je previše mala za invalidska kolica za pse pa je obitelj morala osmisliti neko rješenje.

Tada je u pomoć priskočio dvanaestogodišnji volonter Dylan i napravio od lego kockica invalidska kolica koja su savršeno odgovarala Gracie.

I ne samo da su joj odgovarala, već su bila jeftina za izradu i mogla su se prilagođavati kako pas bude rastao. Zahvaljujući ovim kolicima, Gracie je vrlo brzo mogla radosno trčkarati kao i svako drugo štene.

S vremenom je Gracie postala veća pa je Dylan dodao veće kotače na kolica, a na kraju je dobila kolica za odrasle pse.

Ova priča o Gracie potvrđuje da svaki pas može imati sretan i ispunjen život ako ima vlasnike koji su pažljivi i ispunjeni ljubavlju prema životinjama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.