Čovjek se šokirao kada je saznao zbog čega se njegov pas vrtio u krug i neprestano tresao

Foto: Facebook

OVO JE Kolento, predivni koker španijel koji obožava šetnje bez povodca i uživanje u prirodi. Njegov vlasnik, Dion Lambrecht Finne, navikao je skidati mu povodac i puštati ga da uživa u slobodi. No Kolento nekada zna biti preznatiželjan i u usta trpati stvari koje ne bi trebao. To se dogodilo i u njegovoj posljednjoj šetnji. Njegov vlasnik nije primijetio da je nešto pojeo i nakon nekog vremena, vratio ga je doma.

Sve je bilo potpuno normalno, Kolento je bio veseo i razigran, a njegov ga je vlasnik ostavio i otišao na posao. Kada se vratio s posla, primijetio je da se nešto čudno događa s njegovim ljubimcem. Nije se mogao fokusirati, nije se odazivao na Dionove uzvike, vrtio se u krug i tijelo mu se treslo.

Pokušao ga je smiriti, no bezuspješno. Odlučio je odvesti ga veterinaru kako bi ustanovio što se s njim zbiva. Veterinar je najprije rekao kako je njegov ljubimac doživio moždani udar, no nakon što je obavio dodatne testove, ustanovio je kako je Kolento pozitivan na testu za drogu. U njegovom su organizmu pronađeni amfetamini te kokain.

Psić je pušten doma i dobio je tablete za čišćenje organizma. Agonija je trajala nekoliko dana. Nije mogao spavati niti jesti. Nakon četiri dana, potpuno se oporavio, a njegov je vlasnik ovu priču odlučio podijeliti s drugima kako ne bi ponavljali njegovu grešku. Sigurni smo da će ga ubuduće držati na povodcu te pomno gledati što radi ako ga pusti s povodca. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.