Bruno je prvi put nakon 15 godina u kavezu ugledao sunce. Pogledajte kako je reagirao

Pas Bruno proveo je punih 15 godina u zatočeništvu. Živio je u mraku, u kavezu, sve dok ga volonteri s Filipina nisu spasili.

Ovaj mješanac nekoć je bio poklon, ali njegovi vlasnici zapravo nikad nisu htjeli psa i loše su se odnosili prema njemu. Za to su doznali volonteri na projektu PAWSsion Project, koji se provodi u filipinskom gradu Badolodu, te su odlučili spasiti psa. Dali su mu ime Bruno.

"Tijekom prve šetnje bio je vrlo oprezan jer nikad nije nešto takvo doživio. Zato je s njim bilo ključno strpljenje", objasnili su aktivisti za prava životinja na Facebooku krajem ožujka.

Iako je bio uplašen, Bruno je odlučio uživati nakon 15 godina robije. Stao je, zurio u prirodu, divio se drveću, nebu i suncu. U videu koji su volonteri objavili, Bruno se upoznaje s drugim psima i uživa u sunčevim zrakama na svom licu.

"Zagrlili smo ga i vidjeli njegov prvi osmijeh. Rekli smo mu da to znači da je voljen i željen. Taj pas je godinama bio izoliran i nije osjetio ljubav. Sada ne skida osmijeh s lica, a konačno je dobio i toliko željeni dom u kojem je cijenjen", dodali su volonteri za The Dodo.

Video prve Brunine reakcije na svijet koji ga okružuje možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.