Bony se jako napatila u svoje tri godine. Jako je mršava, ima rane i prima terapiju

Foto: Facebook

KUJICA Bony pronađena je u vrlo lošem stanju i trenutačno je u Skloništu za životinje Velika Gorica gdje ju pokušavaju izliječiti koliko god je moguće.

"Dobili smo dojavu za psa u Strmcu Bukevskom koji je u jako lošem stanju. Nismo mogli ni zamisliti što ćemo zapravo vidjeti. Ova kujica, osim što je jako mršava, ima rane i, ono najgore, uopće nema uši, odnosno tamo gdje su inače uške ona ima samo rupe", napisali su prije nekoliko dana na Facebook stranici skloništa.

"Dali smo joj ime Bony jer nas je podsjetila na našeg borca Bonesa. Curka je stara 3 godine, odmah je dobila potrebu terapiju te ćemo, kad se malo oporavi, obavljati sve ostale pretrage. Draga Bony, sad se možeš opustiti jer si sada na sigurnom", dodali su.

Dobili smo dojavu za psa u Strmcu Bukevskom koji je u jako lošem stanju. Nismo mogli ni zamisliti što ćemo zapravo...

Objavljuje Sklonište za životinje Velika GoricaČetvrtak, 13. siječnja 2022.

Danas je sklonište obavijestilo da Bony mora na daljnje pretrage.

"Pred njom je danas malo naporniji dan. Danas ide na detaljnije pretrage i kontrole. Ova draga curka, iako se napatila u svoje 3 godine, velika je maza koja voli istraživati sve oko sebe. Ljude obožava, ali pse ne voli, što uopće nije čudno po njenoj prošlosti. Držite našoj dragoj Bony fige i šapice da danas sve bude u redu na pretragama", napisali su.

Dobar dan vam svima želi Bony.🌞 Pred njom je danas malo naporniji dan. Danas ide na detaljnije pretrage i...

Objavljuje Sklonište za životinje Velika GoricaPonedjeljak, 17. siječnja 2022.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.