Bony još nije našla stalni dom, iz skloništa pišu: Dani su nam obojeni njenom tugom

Foto: Facebook

KUJICA Bony, o kojoj smo ranije pisali, još nije pronašla svoj stalni dom. Imala je težak život, a dok se oporavlja od operacija koje je prošla, boravi u skloništu. Iako je na Facebook stranici Sigurna Kućica već nekoliko puta objavljeno da hitno traže udomitelje za Bony, još se nitko nije javio.

"Koliko samoće još moraš izdržati Bony. Svi dani su nam obojeni bojama njene tuge. Ne možemo se veseliti ni misliti zapravo ni o čemu kad se sjetimo njene patnje i da ne uspijevamo naći rješenje. Sve možemo platiti, riješiti, samo ne možemo izmisliti nekoga tko ima srca primiti ju u svoj dom, a da nema životinja, jer ona treba mirno okruženje u kojem može uživati, odmarati, imati nečiju nepodijeljenu pažnju", stoji u opisu najnovije objave o Bony.

Traže joj osobu koja živi u kući s okućnicom.

"Zar nitko nije sam u nekoj kući s okućnicom, da mu je prazno, da želi društvo jedne dobrice koja nije ni zahtjevna. Nama je svaka sekunda s njom predivna, no uvjete nemamo, već bismo ju same doma uzele. Obožava ljude, djecu, predobra je i nježna, samo bi ležala i odmarala i malo se igrala, njoj je sloboda u lijepom dvorištu raj i da je uz ljude", napisali su iz Sigurne Kućice te mole ljude za pomoć.

Objavljuje Sigurna KućicaUtorak, 15. veljače 2022.

"Molimo dijelite, sve ćemo osigurati, platiti, pa makar ovo bilo zadnje... Nije ovo zaslužila i vjerujte ovo nije patetika, znaju oni koji su bili i vidjeli ju kako ju lome ovi zidovi. Sve ono što je izdržala nema smisla uvene li duša u ovoj samoći. Onda smo joj samo produljili muke i novu vrstu boli joj nanijeli", piše na kraju objave.

Stvarno se nadamo da će Bony naći dom u kojem će dobiti svu ljubav svijeta i pažnju.

Objavljuje Sigurna KućicaUtorak, 15. veljače 2022.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.