Aida je spašena iz groznih uvjeta kod Zadra. Sada je proglašena Njuškom godine

SJEĆATE li se tužne priče o Aidi? Ona je jedan od 20 pasa spašenih iz nehumanih uvjeta kod Zadra.

"Radi se o lovačkim psima koji su živjeli zatvoreni u šupama, a većina ih je u jako lošem stanju. Nekima fale čitave uši, psi imaju tragove ugriza, zubi su im u koma stanju, izgladnjeli su. Osim fizički, psi su i psihički jako loše. Ali baš jako. Ne dopuštaju da ih se dira. Da bismo ih pregledali kod veterinara, morali smo ih sedirati jer su imali teški panični napadaj", otkrili su početkom veljače djelatnici zadarskog azila.

Danas je Aida ne samo sretno udomljena, vesela i razigrana već je i proglašena Njuškom godine na Amaterskoj reviji pasa, koju su sedmi put organizirali Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića te Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Zadarske Šapice.

"Potaknuta reakcijama okoline, nadam se da će Aidina happy end priča vratiti vjeru u ljude i ljubav te potaknuti sve, prije svega čitatelje koji se premišljaju, da udome jedno ovakvo nježno, veselo, mazno i prekrasno biće poput Aide", rekla nam je Aidina ponosna vlasnica.

Upravo nam je završila sedma Amaterska revija pasa: srce nam je veće za sigurno sedam brojeva!🥰🐾 NJUŠKA GODINE 2024. je...

Objavljuje Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka OžanićaČetvrtak, 6. lipnja 2024.

Miss azila 2024. je Gilda, mlada mješanka hrvatskog ovčara, a mister azila 2024. je Spooky, mješanac pitomog i veselog karaktera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.