UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA U suzama mole za pomoć: Pred skloništem ostavili štence koje su žive izjeli crvi

Foto: Azil Prijatelji Čakovec

VOLONTERKE Azila Prijatelji Čakovec u šoku su. Jedna od njih od suza nije mogla doći do riječi kako bi nam ispričala što se dogodilo. Netko je ispred skloništa ostavio osam štenaca koje su žive izjeli crvi! Petero štenaca je eutanazirano jer im nije bilo spasa, troje je još na životu.

"Molimo vas pomognite nam, zaista nam je potrebna vaša pomoć. Jutarnji horor - netko je jutros ostavio ispred skloništa ovih osam beba. Petero od njih su crvi žive pojeli, pojeli su im oči, uši, izlaze kroz sve otvore iz njih. Tih pet smo eutanazirali i sad nam se srca slamaju jer im nije bilo spasa, a za troje se borimo. Ne možemo sami, ne stižemo, trebaju nam pomagači koji će uzeti k sebi po jednu bebicu kako bi je hranili svaka 3 sata, masirali i tako kroz dan i noć. Dvije su dobro, a jedna isto ima okeco s crvima, ali ima šanse da se ona spasi", objavljeno je na Facebook profilu Azila Prijatelji Čakovec.



"Grozno je, ne znamo kakve su im šanse za život"

"Vadimo im crve van, izlaze na sve otvore, iz očiju, iz ušiju... Grozno je... Jedan psić koji je preživio ostao je bez oka.. Ne znamo kakve su im šanse za preživjeti" ispričala nam je Jelena.


Dodaje da traže udomitelje koji imaju vremena brinuti se za psiće jer ih moraju čistiti od crva i hraniti ih svakih par sati. "Psići su stari oko dva tjedna i netko se mora o njima non stop brinuti", dodaje.

Volonterka Aleksandra jedva dolazi do riječi. "Veterinar je rekao da je i kujica vjerojatno bila u jako lošem stanju. Kada su se štenci okotili, pretpostavlja, imali su infekciju očiju, a zatim je muha nasjela svoja jajašca iz kojih su se izlegli crvi i pojeli su ih", kroz plač nam govori volonterka.

Ako im možete pomoći kontaktirajte ih na 091-8988-004, 098-241-060, Jelena i Aleksandra ili putem Facebook stranice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.