Satima bila u vodi: Floridski ribari spasili izgubljenu kujicu koja je plivala čak dvije milje od obale

Video: Fox

PAS čiji je nestanak prijavljen prije dvije godine iznenada se pojavio oko dvije nautičke milje od mjesta Tampa u Floridi. Lokalni ribari su ga primijetili i spasili.

Ne zna se kako je kujica završila tako daleko od obale, a pregledom je ustanovljeno da se radi o psu koji je nestao prije dvije godine i čija je vlasnica nažalost preminula prije nekoliko mjeseci.

Pas je pronađen s ogrlicom na kojoj piše ime Baby. Uočila ju je posada ribarskog broda. "Na horizontu se vidjela samo njezina njuška koja je virila iz vode", ispričao je Anthony Basile koji je privremeno uzeo psa k sebi.

"Zaogrnuo sam je toplim ručnicima i zagrijao brod. Tresla se punih deset sati", rekao je za Tampa Bay Times. Vjeruje se da je bila u moru oko osam sati. "Pretpostavljamo da je pala s palube nekog broda tijekom noći da nitko nije ni primijetio", rekla je Suzy Johnson koja je pomogla oko psa.

Iako se kujica jako vezala za svog spasitelja, on joj nije mogao ponuditi trajni dom. Međutim, nove je udomitelje ubrzo pronašla kod floridskog para koji je čuo njezinu priču te ponudio pomoć, a ubrzo je i uzeo k sebi. Baby je dobila novi dom, ali i novo ime - Gracie.

Fox 2 News Headlines

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.