Oscarovska ideja Ellen DeGeneres: Nominirani doniraju 200 tisuća obroka napuštenim životinjama

Foto: Twitter
 
POZNATO je da, osim holivudske kreme koja je dobila Oscara, s vrijednim utješnim poklonima dodjelu zlatnih kipića napuštaju i nominirani umjetnici.
 
Ovogodišnji je paket gotovo dvostruko vrjedniji nego prošle godine - 50 darova koje sadrži vrijede oko 85 tisuća dolara. Među njima se kod dvadeset nominiranih nalazi i poklon bon za deset tisuća obroka koje mogu donirati skloništima ili udrugama za zaštitu i pomoć životinjama po izboru. 
 
Naime, američka komičarka, glumica i voditeljica ovogodišnje ceremonije Ellen DeGeneres preko svoje je tvrtke osigurala ukupno 200 tisuća obroka prirodne hrane koji će manje sretni ili uspješni kandidati za Oscara koji nisu osvojili nagradu donirati skloništima za životinje.
 
Bon prirodne hrane za ljubimce među najskupljima je u poklon-paketu za nominirane i svaki vrijedi oko 6.100 dolara.
 
"Znamo da su mnoge slavne osobe vrlo velikodušne. Zato smo ih odlučili nagraditi nečim drugačijim za što mislimo da će im mnogo značiti", objasnio je David Yaskulka iz tvrtke Halo, Purely for Pets, koje je vlasnica DeGeneres. Donacija je osmišljena u suradnji s tvrtkom Frekibble.com koja godišnje također donira stotine tisuća obroka skloništima za životinje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.