Četveronožni Bob Marley: "Najprljaviji pas Amerike" dobio drugu priliku za život

Foto: Facebook

OBOŽAVAMO priče sa sretnim krajem.

A ovo je upravo jedna takva.
 
Upoznajte Bob Marleyja, ali onog četveronožnog. On je 7-godišnji mješanac pekinezera i pudle, koji će uskoro tražiti sretni dom, zahvaljujući udruzi Pinky Paws ResQ, koju mu je priuštilala potpunu promjenu izgleda, a time i topli dom. I sve to zahvaljujući jednom telefonskom pozivu.
 
Naime, još u ožujku ove godine, osnivačicu spomenute organizacije, Krystal Rivera, susjed je nazvao kako je pronašao zapuštenog psa, s konopcem oko vrata, kako luta u blizini njegovog radnog mjesta. Prvu stanku u danu, Krystal je iskoristila kako bi otišla pogledati psa, a kasnije tog dana vratila se s kolegom i opremom, kojom su namamili psa u auto. Naime, Bob nije bio previše povjerljiv prema ljudima, zbog prethodnog zlostavljanja pa je bio agresivan.
 
 
Kada su ga ulovili, tek je počinjao najteži dio posla. Naime, Bob je bio cijeli zapetljan, a njegov težak život itekako se i osjetio na njemu, ako nas razumijete. Naime, nesretni psić sam je lutao 6 mjeseci pa nije ni čudo da je pronađen u tako lošem stanju. Kako ističe Krystal, vrlo je vjerojatno da bi ga u ostalim skloništima, zbog problema s ponašanjem, brzo eutanizirali, jer ne bi bio pogodan za usvajanje.
 
Ubrzo nakon toga, jedna je tvrtka u prihvatilište poslala čak 1800 bočica šampona, a par njih potrošeno je i na Boba, koji je sad sretan i neprepoznatljiv, a uskoro će biti spreman za posvajanje.
 
Pssst! Bob je još kao "zmazanko" pobijedio na natjecanju, na kojem se birao najprljaviji pas te je dobio nagradu od 5000 dolara, čime je prihvatilište platilo brojne račune. I svakom zlu neko dobro...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.