38 milijuna pregleda: Ova kujica pomaže vlasnicima oko mijenjanja bebine pelene

Screenshot: TikTok

MJEŠANKA pomeranca i haskija Sapphie postala je viralna na TikToku jer svojim vlasnicima daje do znanja kada je potrebno promijeniti bebine pelene. 

Na snimci, koju su njeni vlasnici podijelili na profilu @sapphie_the_pomsky, možemo vidjeti kako Sapphie njuška bebu, a zatim odlazi do gumba na podu preko kojih komunicira sa svojim vlasnicima. Sapphie prvo pritisne crveni gumb, koji kaže "kakica", a zatim zeleni, koji kaže "promijeni pelenu". Njezin vlasnik tada dolazi do bebe kako bi joj promijenio pelenu. 

@sapphie_the_pomsky Sapphie the poop detector 😂😂😂 #dogs #smartdog #pets #dogsoftiktok #fyp ♬ original sound - Sapphie the Pomsky

Snimka je u tri dana skupila više od 38 milijuna pregleda, skoro 3 milijuna lajkova i oko 14 tisuća komentara. "Mi nismo imali gumbe, ali naš haski nam je isto govorio kada promijeniti pelenu", "Zašto su ti gumbi tako glasni", "Jako pametan pas", "Sada je naučite da sama mijenja pelene", "Presmiješno mi je kako je dvaput stisnula gumb", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.