11.4 mil. pregleda: Kujica dirljivom gestom rasplakala mamu dok je hranila bebu

Foto: Shutterstock

MAJČINSTVO donosi nevjerojatne trenutke ispunjene ljubavlju, ali i neizbježnim umorom i izazovima. No, novopečena majka Brooke Thomo, otkrila je da u tim trenucima nije sama. Njezina vjerna kujica Cedar pruža joj tihu podršku, pokazujući koliko je ljubav između čovjeka i psa snažna.

U videu koji je postao viralan, Brooke u gluho doba noći drži svoju bebu u naručju, dok Cedar, njezina bijela kujica border collieja, tiho i nježno polaže glavu na njezinu ruku. Drugim riječima, Cedar svojim prisustvom vlasnici daje do znanja da je i ona tu.

@brookethomo Through the cluster feeding nights and the early morning wake-ups, shes been there too, just awake and silently waiting by my side 😭😭@Cedarandsprinkle ♬ original sound - Claire Boyer

Video je u samo tri dana pregledan više od 11 milijuna puta, što je jasan znak koliko je ova nježna scena dirnula srca ljudi diljem svijeta. Cedar ne samo da pokazuje nevjerojatnu odanost, već i intuitivno razumijevanje potrebe za podrškom u trenucima kada je to najpotrebnije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.