Ukočeni su i staloženi: Ovim horoskopskim znakovima spontanost je nepoznat pojam

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SPONTANOST je osobina koja nekim ljudima dolazi prirodno, dok je drugi moraju svjesno njegovati. Međutim, neki od nas, bez obzira na trud, jednostavno nisu skloni spontanim postupcima. Umjesto toga, radije se drže plana, analiziraju svaku odluku i izbjegavaju rizik gdje god je to moguće. Zašto je to tako? Možda odgovor leži u zvijezdama. U nastavku otkrijte kojim horoskopskim znakovima je spontanost stran pojam. 

Bik

Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi i čvrsto stoje iza svojih odluka. Vole red, rutinu i dosljednost u svemu što rade. Iako su iznimno pouzdani i lojalni, rijetko će iskočiti iz svoje zone komfora i riskirati spontanim postupkom. Oni vole stvari koje su provjerene i sigurne.

Djevica

Djevice su perfekcionisti u srcu. Vole analizirati svaku sitnicu i osigurati da je sve savršeno. Za njih spontanost često znači nered i nepredvidivost, što Djevicama nije nimalo po volji. Iako su iznimno sposobne i marljive, rijetko će se odlučiti za nešto što nije prethodno pažljivo isplanirano.

Jarac

Jarčevima je ambicija u krvi. Imaju jasne ciljeve i planove kako ih ostvariti. Spontanost može poremetiti njihov pažljivo postavljen plan. Jarčevima su potrebni struktura i red kako bi se osjećali sigurno. Odlični su vođe i vrlo odgovorni, no spontane odluke nisu njihova jača strana.

Škorpion

Unatoč svom snažnom i strastvenom karakteru, Škorpioni nisu skloni spontanosti. A razlog za to je njihova intenzivna potreba za kontrolom. Škorpioni vole držati konce u svojim rukama, što znači da će pažljivo razmisliti prije nego nešto učine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.