Muškarci rođeni u ova dva znaka brzo gube interes u vezi i traže druge opcije

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO STE ikada pokušali osvojiti srce muškarca rođenog u znaku Blizanca ili Strijelca, onda vjerojatno znate da su ovi znakovi pravi majstori flerta, ali isto tako i prvaci u brzom gubljenju interesa. Njihova priroda jednostavno ne dopušta dugo zadržavanje u vezama koje su im postale dosadne. U nastavku otkrivamo zašto su takvi.

Blizanci

Blizanci su rođeni komunikatori i šarmeri, uvijek spremni za zabavu i razgovor. No, taj njihov blistavi um ima jednu manu - brzo gubi interes. Zašto? Jer su Blizanci vječiti istraživači i znatiželjnici. Njihova znatiželja ne poznaje granice, a kada osjete da su otkrili sve što se može otkriti o jednoj osobi, počinju tražiti novu avanturu.

Za muškarce Blizance veza je poput uzbudljive knjige. U početku su stranice pune novih i uzbudljivih otkrića, ali čim dođu do dijela koji predvidljivo teče, već traže drugu knjigu s više zapleta. Vole izazove i novosti, a kad im nešto postane poznato i rutinsko, automatski im postaje i dosadno. Traže partnera koji može pratiti njihov tempo, stalno ih iznenađivati i držati ih na rubu sjedala – inače će se brzo okrenuti nekom drugom tko im može pružiti taj uzbudljivi osjećaj neizvjesnosti.

Strijelac

Strijelci su horoskopski znak koji simbolizira slobodu, avanturu i želju za novim iskustvima, a to je definitivno Strijelac. Muškarci rođeni u ovom znaku su poput vjetra, nemoguće ih je ukrotiti ili zatvoriti u kutiju. Oni su vječni lutalice koji traže smisao života na najneočekivanijim mjestima. Kada je riječ o ljubavi, oni su strastveni i entuzijastični, ali samo dok je veza nova i uzbudljiva.

Poznati su po tome što se brzo zaljubljuju, ali isto tako brzo mogu izgubiti interes. Njihova potreba za slobodom i avanturom često ih vodi u potragu za novim iskustvima, što može značiti i potragu za novim partnerima. Ako osjećaju da ih veza ograničava ili guši, počinju tražiti izlaz. Za njih je ljubav više o istraživanju i iskustvu nego o stabilnosti i predvidljivosti. Čim osjete da su vezani, njihova priroda ih tjera da pobjegnu i potraže nešto novo i uzbudljivo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.