Kažu zbogom i ne okreću se: Ovi horoskopski znakovi se nikad ne vraćaju bivšem

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U svijetu astrologije, neki znakovi zodijaka imaju reputaciju da se gotovo nikada ne vraćaju bivšim partnerima. Danas ćemo istražiti tri takva znaka i otkriti zašto su oni majstori u zatvaranju starih poglavlja.

Ovan

Prvi na listi je Ovan, znak poznat po svojoj energičnosti i impulzivnosti. Kada Ovan zatvori vrata, ona ostaju zatvorena. Razlog? Ovnovi uvijek gledaju naprijed. Oni su uvijek u potrazi za novim avanturama i izazovima. Vraćanje bivšem partneru za njih je kao korak unazad, a to jednostavno nije u njihovoj prirodi. Kada se veza završi, Ovan će se brzo okrenuti novim počecima, ostavljajući prošlost iza sebe.

Škorpion

Sljedeći je Škorpion, znak koji je sinonim za intenzitet i strast. Škorpioni su duboko emocionalni i kada se vežu, čine to s punim srcem. Međutim, ako ih izdaju ili povrijede, njihova sposobnost da oproste i zaborave može biti ograničena. Škorpioni imaju dugo pamćenje, i kada jednom odluče da je gotovo, rijetko se vraćaju. Njihov ponos i potreba za emocionalnom sigurnošću jači su od nostalgije.

Vodenjak

I na kraju, Vodenjak - znak poznat po svojoj neovisnosti i originalnosti. Vodenjaci cijene svoju slobodu iznad svega, i jednom kada osjete da je veza postala ograničavajuća ili da se više ne razvija, spremni su krenuti dalje. Oni su intelektualci koji donose odluke više glavom nego srcem. Jednom kada analiziraju i zaključe da je veza završila, vrlo je malo vjerojatno da će se poželjeti vratiti u nju. Za Vodenjake svaka veza je lekcija, a nakon što je savladana, oni su spremni za nove horizonte.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.