U Beču otvoren restoran posvećen tostu, sendviči koštaju između 9 i 12 eura

Foto: Instagram/toast.ed

U BEČU je otvoreno novo brunch mjesto posvećeno tostu - toast.ed nudi ukusne varijacije tosta za svačiji ukus, a u ponudi imaju slatke i slane tostove, ali i razne druge slastice i pića. Osim toga, kruh za tost rade sami, a svoj sendvič možete složiti kako želite.

Sendviči su podijeljeni u 4 kategorije: egg drop toast, veggie toast, brioche toast i toast.ed toast, pa ako poželite pojesti slani tost, možete birati između govedine, hrskave piletine ili hummusa. Tu su i sendviči od jaja, a od slatkih verzija, tu je i francuski tost. 

Od slatkih francuskih tostova možete birati između okusa tiramisu, germknedla, Nutella bomb, matcha, berry i Bischoff karamela, a za ljubitelje pistacija, tu je i francuski tost s brioche pecivom i kremom od pistacije.

Bogata ponuda i za vegane

Nude i razne druge deserte poput klasičnog tiramisua, viralnog crookieja, veganskih kolača i torte od palačinka, kao i kave, čajeve i matche. A imaju i ponešto za vegane, točnije tri veganska tosta - jedan je s bešamelom od sira s grilanim šampinjonima i zelenim pestom, rukolom i tostiranim orasima, jedan s pestom od graška, tostiranim orasima, rukolom, avokadom i sirom, a jedan s humusom, rukolom i sušenim rajčicama.

A sada neke praktične informacije - ovaj je brunch restoran otvoren u samom centru Beča, na adresi Gumpendorferstraße 38, a za sve one koji žive u Beču, nude i dostavu i mogućnost skupljanja žigova pa je svaki deseti sendvič besplatan.

Ako ne živite u Beču, a planirate ga uskoro posjetiti, zapamtite da je restoran ponedjeljkom zatvoren, od utorka do četvrtka radi od 11 do 18 sati, a od petka do nedjelje od 9 do 18 sati. Uz to, cijene sendviča kreću se od 9 do 12 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.