Tip na TikToku kaže da je ovo najskuplja tjestenina na svijetu, jasno je da se sprda

Foto: TikTok

NA TIKTOKU je osvanula snimka navodno najskuplje tjestenine na svijetu, a piše da košta nevjerojatnih 540 eura. Snimku je objavio tiktoker Dr Hobs, koji u svakom videu isprobava neko novo jelo, a ovog je puta na red došla i, kako piše u videu, najskuplja tjestenina, za čiju su pripremu potrebna čak 72 sata.

Ovu tjesteninu konobar servira u čaši, i to tako da čašu s tjesteninom stavi naopako na tanjur, a zatim tu čašu polako podigne. Tjestenina zadrži oblik čaše, a servira se u umaku, s piletinom i cornflakesom na vrhu. Ovo je jedno od "najekskluzivnijih jela s tjesteninom na svijetu", piše u videu, a može se kušati u restoranu u Italiji, iako ne piše u kojemu točno.

"Platiš 540 eura i ostaneš gladan"

Tiktoker kaže da je to "najbolja tjestenina koju je ikad kušao", no jasno je da se sprda i da na ovaj način pokušava povećati broj pregleda na svom TikToku. Ljudima je ovo postalo sumnjivo čim je rekao da se ovo jelo priprema 72 sata. "Osim ako ne koriste neke tajne, magične sastojke, nisam baš uvjeren da su potrebna 72 sata da bi se napravilo ovo jelo", glasi jedan od komentara.

@ghobs

what an experience🍝😳

♬ Dolce Nonna - Wayne Jones & Amy Hayashi-Jones

"Zanimljivo, koliko ja znam, tjestenina se skuha za 9 minuta", "Ovo ne bih platila više od 2.99 dolara", "Stave tjesteninu u čašu i dodaju piletinu, kako im za to treba 72 sata?", "Ovo pojedeš u tri minute", "Platiš 540 eura i ostaneš gladan", samo su neki od komentara, a rasprava o ovom jelu povela se i na Redditu, gdje također tvrde da je video prevara.

"Ovo ne može toliko koštati. Najbolji svjetski restorani s Michelinovim zvjezdicama koštaju 300-tinjak eura po osobi, ovo je nemoguće", "To čak nije ni talijanski restoran, samo neki burger bar, a kamoli restoran u Italiji koji poslužuje najskuplju tjesteninu na svijetu", pišu korisnici Reddita.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.