Talijanska obitelj slavila rođendan u restoranu, a račun ih je na kraju šokirao

Foto: Shutterstock

JEDNA je talijanska obitelj rođendan odlučila proslaviti u restoranu u talijanskom gradu Arezzo, a kada im je nakon večere stigao račun, ostali su šokirani. Naime, u restoranu su im naplatili rezanje i posluživanje torte, što ih je koštalo čak 58.50 eura, točnije 4.50 eura po svakom od 13 gostiju, pa je sve završilo na društvenim mrežama.

Priča kreće tako da je obitelj rezervirala restoran za proslavu majčinog rođendana, a unaprijed su se s restoranom dogovorili da će na proslavu donijeti tortu iz slastičarnice. Sve je bilo u redu dok nije stigao račun, a iako su morali platiti malo manje od 700 eura za 13 osoba, najviše ih je šokiralo to što su rezanje i posluživanje torte platili više od same torte, koja nije koštala ni 45 eura.

Posluživanje torte platili više od same torte

Obitelji nije preostalo ništa drugo nego platiti račun, a svoje su nezadovoljstvo podijelili na društvenim mrežama, u objavi koja je ubrzo postala viralna i prikupila brojne komentare.

Sve to stiglo je i do samog vlasnika restorana, koji je trenutačno jedan od popularnijih u Arezzu. Za Corriere Fiorentino potvrdio je da je sve to istina i objasnio zašto je politika njegovog restorana takva.

"Pokušavamo smanjiti to da ljudi donose hranu izvan našeg restorana, a ako uzmemo u obzir da je u Arezzu prosječna naknada za uslugu u restoranu 2.5 eura po osobi, nema tako velike razlike. Moj restoran snosi troškove konobara koji poslužuje stol, troškove za perilicu posuđa i ostale povezane usluge, nekako ih moramo povratiti", rekao je za Corriere Fiorentino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.