Poznata craft pivovara ima tri nova piva, jedno nam je posebno zanimljivo

Foto: Garden Brewery

ZAGREBAČKI Garden Brewery ima tri nova piva. Klasika, od svakog stila ponešto, kao i uvijek, pa su tu IPA, Sour i Stout.

1. Double Hazy IPA

"Dugo očekivana suradnja s našim prijateljima iz Dublina konačno se dogodila! Odlučili smo uzeti veliku IPA-u punu hmelja i okusa da nas grije u nadolazećim mjesecima, a ne možemo je se zasititi. Velikodušno nadopunjen Stratom i Citrom za one citrusne note i Ekuanotom za dašak tropskih okusa. Provjerite i javite nam kako vam se sviđa (ABV: 7.7%)", pišu.

2. Marelica & Limeta Sour

"Nakon što smo ovog ljeta posjetili dečke iz pivovare Vetra i napravili tako ukusnu voćnu kiselinu, došlo je vrijeme da je vratimo u krug. Ova stvarčica puna je slatkih marelica, ljute limete i prstohvata soli. Provjerite i javite nam kako vam se sviđa (ABV: 5.2%)", poručuju iz Gardena.

3. Čokolada i liker od jagode - Imperial Stout 

"Hrpe čokolade za slatku podlogu i svježe jagode za ravnotežu slatkoće. Provjerite i javite nam kako vam se sviđa (ABV: 8.6%)", opisuju iz Gardena ovo pivo, a nama je (iako smo prvenstveno ljubitelji kiselih piva) ovo jako zanimljivo pivo za jesen i zimu. Ovaj dio s jagodom nas posebno zove da ga probamo što prije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.