Nova sezona – nove delicije na jelovniku ReUnion restorana na Branimirovoj!

Foto: Press

RESTORAN ReUnion hotela Canopy by Hilton na Branimirovoj autentična je zagrebačka gastro adresa na kojoj kreativni chefovi pripremaju maštovita jela od svježih sezonskih namirnica. S novog ReUnion menija preporučamo izvrstan specijalitet od vratine crne svinje sa žara serviran uz zaseku, hrskavi mladi krumpir, kremu paprike i salatu s mahunama, a za toplije dane probajte carpaccio od hobotnice ili grdobinu s rostijem od krumpira na raguu od hobotnice i boba.

Novost na jelovniku su i hrskava lepinja s chutnijem od pečenih rajčica i tofu sirom i pizzeta s junećim carpacciom, a nemojte preskočiti ni crne fettuccine & brudet od liganja i sipe kao niti ukusan rižoto od špinata i mladog kozjeg sira.

Desertna karta bogatija je za fenomenalni Mille-feuille i Mon cheri ali ReUnionov slatki “bestseller” Bajaderu nikako nemojte preskočiti.

I dalje u ponudi Canopy Central Bara, i pravo ljetno osvježenje, su specijalne; Amarena i Badem cold brew kave, Lješnjak latte macchiato i popularna Dalgona. Uz Signature Canopy koktele od kojih posebno izdvajamo Bajadera Martini i Penkalu, craft piva i odličnu vinsku kartu, novi sezonski jelovnik ReUnion restorana odličan su razlog da posjetite eklektičan Canopy bar i uživate na urbanoj ljetnoj terasi uz barske zalogaje.

Canopy by Hilton i njegov ReUnion restoran nalaze se u ulici kneza Branimira 29, u Zagrebu, u neposrednoj blizini turističkih i kulturnih zanimljivosti. Hotel raspolaže sa 151 sobom, interijer je inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om. Na prvom katu nalaze se dvije moderne dvorane, nazvane po dvojici velikih izumitelja Tesli i Penkali, za manje sastanke, evente i obiteljske proslave. Svim gostima na raspolaganju je besplatni bežični internet, retreat zona za opuštanje i transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, besplatni bicikli, prostrani 24-satni fitness centar i profesionalni i ljubazni Canopy entuzijasti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.