Mladenka htjela naručiti tortu za 900 dolara i platiti samo 50, slastičarka u šoku

Foto: Shutterstock

JEDNA se profesionalna slastičarka požalila na Redditu nakon što je dobila ponudu da napravi svadbenu tortu na tri kata. Korisnica Reddita RainbowSprinkles4 napisala je kako je mladenka naručila tortu koja bi u konačnici koštala barem 900 dolara, ali kada joj je rekla konačnu cijenu, mladenka nije bila oduševljena.

"Bila sam jako uzbuđena kada sam primila upit za izradu svadbene torte. Nazvala sam mladenku, koja me odmah obavijestila da ne želi gubiti vrijeme i da joj odmah kažem ako ne mislim ozbiljno. Rekla mi je da je njezino vjenčanje u prosincu i da želi sve dogovoriti. Ja sam joj na to rekla da se ne upuštam u velike projekte bez da znam ikakve detalje, pa sam ju pitala kakvu bi tortu željela", započinje ova slastičarka.

Htjela je tortu na tri kata, dekoriranu pravim cvijećem

Dalje piše da je mladenka htjela tortu na tri kata, na svjetlucavom prozirnom stalku. Htjela je da torta bude dekorirana pravim bijelim ružama i drugim bijelim cvijećem te da prva torta bude čokoladna, druga od mrkve, a treća od jagoda. Osim toga, poželjela je i da tortu krasi figurica australskog ovčara jer je to pas kojeg imaju ona i njezin zaručnik.

Slastičarka je napisala da bi trebala nabaviti pravo cvijeće iz cvjećarne, ali i da bi figuricu australskog ovčara morala napraviti sama od fondanta jer takvih personaliziranih figurica nema nigdje za kupiti, a onda su se dotakle i cijene torte.

"Rekla mi je da je čula stvarno dobre stvari o meni i mojim tortama i pitala me kolika bi bila cijena ove svadbene torte. Rekla sam joj da bi za točnu cijenu morala sjesti i sve izračunati, ali da može računati najmanje 850 do 900 dolara, iako je za takvu tortu i to preniska cijena", piše slastičarka, koja nije bila spremna za ono što će mladenka učiniti.

Mladenka joj je tada rekla da tortu želi za 50, a slastičarka je odlučila praviti se da ju nije razumjela i rekla joj je: "Ali to je prevelika torta za 50 ljudi."

900 dolara joj je bilo previše, htjela platiti samo 50 dolara

No mladenka joj je rekla da to sve želi platiti 50 dolara, i to ne samo sastojke, već cijelu tortu. Slastičarka joj je rekla da 50 dolara neće pokriti ni cvijeće za ovu tortu, a kamoli cijelu tortu, a mladenka ju je napala i nazvala neprofesionalnom i rekla da će tortu naručiti kod nekog drugog.

Mnogi su se reditovci u komentarima složili da je mladenka imala nerealna očekivanja. "Ona je u takvoj zabludi i vjerojatno nema pojma koliko košta jedna obična torta. Pitam se hoće li vam se vratiti kada shvati da nigdje neće pronaći tortu za 50 dolara", napisala je jedna osoba u komentarima.

"50 dolara ne bi pokrilo troškove sastojaka ili sve to svježe cvijeće, a kamoli vrijeme koje je potrebno za napraviti i ukrasiti cijelu tortu", napisala je druga osoba, a mnogi su se složili da bi takva torta trebala koštati i više od 1000 dolara.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.