TJEDAN je počeo, uobičajena žurba se vratila - ali to ne znači da i dalje ne želimo i ne trebamo kuhati i jesti domaće obroke. Ako razmišljate što pripremiti na brzinu, evo naših prijedloga za jela gotova u pola sata do četrdeset minuta.
Pravi klasik - piletina pečena s krumpirima i povrćem - poput paprike, tikvica i rajčica. Idealno za obrok koji ne zahtijeva puno pripreme - evo recepta.
Jednostavno ličko jelo koje poznajemo generacijama, a iako se veže uz zimu - rado ga jedemo u svako doba godine. Dodajte im malo mesa i poslužite uz salatu. Ako niste probali - recept je ovdje.
Slojevito jelo od mljevenog mesa, krumpira i rajčica, zapečeno s bešamel umakom. Ručak gotov za oko 40 minuta - evo kako je radimo.
Tortilje su jelo za koje možete iskoristiti razne namirnice koje su vam ostale - poput piletine, povrća ili umaka. Zapečene su još sočnije - isprobajte ovaj recept.
Brzi recept inspiriran francuskom juhom od luka. Isprobajte - mogla bi vas oduševiti. Evo recepta.