Žena mačka u samo 15 minuta sagorijeva 250 kalorija, otkrila je kako

HOLIVUDSKA glumica Halle Berry prije pet godina je počela ozbiljno trenirati. Angažirala je Petera Leeja Thomasa i dovela tijelo u izvrsnu formu. Danas mnogi luduju za njenim čvrstim trbuhom i mišićavim nogama kojima posramljuje i upola mlađe žene. 

Berry, priznaje, u počecima rada s Peterom nije znala kako odraditi kardio trening, no vrlo brzo je postao dio njezine rutine. 

"Sada sam ovisna o užetu za preskakanje. Jednom kad pronađem ritam, u zenu sam. Samo skačem dok mi Peter ne kaže da prestanem. Obično kao dio zagrijavanja preskočim uže 500 puta. To me priprema za ono što slijedi", pojasnila je, a prenosi Women"s Health.

Preskakanje užeta je vrlo učinkovito. Ako se pravilno izvodi, u sat vremena sagorijeva do tisuću kalorija. Drugim riječima, Halle Berry samo tijekom zagrijavanja sagori 250 kalorija. 

Nedavno se podvrgnula izazovu koji je trener stavio pred nju i preskočila uže 1500 puta. Podijelila je taj broj na tri seta od 500 ponavljanja. 

"Mogu ih napraviti 100 u komadu bez pogreške. Trebalo mi je 15 minuta da dođem do cilja od 1500. Na kraju su mi ruke i noge, a posebno listovi, gorjele", priznala je. 

Ipak, kaže da je to bilo istovremeno zabavno i teško iskustvo, 

"Tri dana kasnije su mi listovi bili bolni na dodir, ali sam uživala jer sam dobro protresla cijelo tijelo", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.