Trening Ellie Goulding sagorijeva više kalorija nego onaj Kim Kardashian

LJUDI vole zavirivati u živote slavnih. Zvijezde su im nerijetko uzori, a to vrijedi i kad je fitness u pitanju.

Zato su fitness stručnjaci iz MyVitalMetrics.com odlučili provjeriti koja slavna osoba sagorijeva najviše kalorija trenirajući.

Nasumice su odabrali fitness entuzijaste i otkrili koji su treninzi slavnih među njima najpopularniji. Tijekom dva tjedna, muškarac i žena prosječne težine su uz pomoć Fitbita odradili iste treninge i došli do podatka koji sagorijeva najviše kalorija.

Na prvom mjestu je trening pjevačice Ellie Goulding, koji je kod ženske ispitanice sagorio 573 kalorije, a kod muškarca čak 679. Njezin trening uključuje čučnjeve s utezima, sklekove, kikboks, mrtvo dizanje, iskorake i trbušnjake. 

Na drugom mjestu je trening Kim Kardashian-West, koji sagorijeva 552, odnosno 664 kalorije kod muškarca. Na treće mjesto smjestila se njezina sestra Kourtney Kardashian, čiji je trening kod ženske ispitanice sagorio 497 kalorija, a kod muškarca 598.

Četvrto mjesto zauzima trening Jennifer Lopez, dok je na petom Beyonce.

Najmanje kalorija sudionici su sagorjeli sljedeći ritam Margot Robbie, koji je inspiriran pilatesom. Ženska ispitanica je sagorjela 195 kalorija, a muškarac 225. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.