Trenerica progovorila o orgazmu tijekom vježbanja: Ponekad je bolje nego s muškarcem

REDOVITO vježbanje tijekom izolacije većini je bilo pravi izazov. No postoji jedna stvar koja bi vas mogla motivirati da postanete istinski zaljubljenici u fitness.

Njujorška 31-godišnja kondicijska trenerica Bec Donlan je na Instagramu pokrenula lavinu reakcija, a tema je bila - orgazam tijekom vježbanja.

Mnoge žene su priznale da su i same doživjele vrhunac prilikom izvođenja vježbi. Također, neke od njih su priznale da su prethodno mislile da je taj fenomen nešto što su samo one iskusile, a druge su inzistirale na tvrdnji da je takav orgazam "čak bolji od seksa s muškarcem".

Sportski vrhunac ima i svoje ime - coregasm - nastalo spajanjem riječi "core", odnosno oznake središnjeg dijela tijela, i "orgasm". Taj naziv nije osmišljen bez razloga jer do vrhunca se dolazi upravo vježbanjem središta tijela, a ova trenerica se našalila kako bi garancija coregasma bila odličan marketinški potez za njezin program vježbanja.

No ono što je i samu Bec iznenadilo je tvrdnja mnogih žena da su doživjele orgazam upravo izvodeći fitness izazov koji je ona osmislila. Naime, svoje pratiteljice je pozvala da svakoga dana rade 50-100 ponavljanja s fitness kotačem za vježbanje, što se za pojedine dame očito pokazalo previše te ih je ostavilo u stanju čiste radosti.

Jedna je žena čak priznala da izbjegava pohađati grupne vježbe zbog straha od orgazma u javnosti dok izvodi vježbe za mišiće, navodi The Sun.

"U javnosti je nezgodno!" poručila je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.