Treneri iz Života na vagi oduševili svojim komentarima na račun Rokove pobjede

LAVOVSKA borba je iza svih kandidata četvrte sezone showa Život na vagi, a Robert Baković je odnio titulu pobjednika. Tijekom šest mjeseci je izgubio impresivna 76,2 kilograma. Naime, u show je ušao sa 169,1 kg, a na finalnom mjerenju vaga je pokazala 92,9 kg, zbog čega je postao bogatiji za 150 tisuća kuna. 

"Ova pobjeda je meni samo potvrda da su se sav trud, znoj i cilj koji sam si postavio prije početka isplatili. Vjerujem da sam dokazao prije svega sebi, a onda i drugima da se sve može kad se hoće", rekao je Roko komentirajući pobjedu za RTL.

No osim njegovog odricanja i truda, za uspjeh su dobrim dijelom zaslužni i treneri koji su kandidate svakodnevno motivirali, Maja Ćustić i Edin Mehmedović. Oni su sa svima njima prolazili cijeli ovaj proces, a ne skrivaju ni da su im kandidati prirasli srcu. 

Sada, kada je sve iza njih, odlučili su se osvrnuti na pobjednika showa, ali i druge sudionike.

 

"Ljudi moji, ovo pokraj mene su dvije ljudine! Jedan je najbolji trener bez kojega sve ovo ne bi bilo moguće, a drugi je pravi primjer čelične volje i ustrajnosti! Pokazao da se sve može i da za ono nemoguće samo treba još mrvicu stisnut'. Svaka čast Robert Baković. Obećavam da će ti se svidjeti ovaj novi, zdraviji život za koji si sam zaslužan! Svi pucamo od ponosa kada te se spominje, ali naravno i sve ostale kandidate koji su postigli rezultate da padneš u nesvijest", napisala je trenerica nimalo se ne trudeći sakriti ponos.

Jednako emotivno je sve proživio i Edin.

"Jedna. Jedina. Riječ. Šampion. Njegov put, odricanje i žrtva vrijedila je svakog izgubljenog kilograma. Borba se multiplicirala za svaku osobu koja se bori s pretilošću i vidi ovog čovjeka kao uzor i ideal. Sad znate što je potrebno", poručio je Mehmedović gledateljima.

No nije skrivao ni koliko je ponosan na druge kandidate.

U svojoj emotivnoj objavi zaključio je kako su ovogodišnji kandidati doslovno promijenili svoje živote i "utabali novi put", a mnogi njegovi pratitelji su se složili kako su treneri odradili vrhunski posao.

Osim njih, na Rokovu pobjedu je reagirao i prošlogodišnji pobjednik Alen Abramović, koji je istaknuo kako  rekord u najvećem broju izgubljenih kilograma ipak i dalje drži on sam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.