Teško je uopće zamisliti kako glumac Mark Wahlberg hladi tijelo nakon treninga

Foto: Instagram

SLAVNI holivudski glumac Mark Wahlberg pravi je uzor kada je u pitanju vježbanje.

Svakodnevno snima svoje naporne treninge i dijeli ih sa svojim pratiteljima, a u showu Ellen DeGeneres otkrio je i strategiju hlađenja tijela nakon vježbanja. 

Glumac se oporavlja u krioterapijskoj komori, u njegovom slučaju na 100 stupnjeva ispod ništice. Odjeven u masku, rukavice, čarape, kapu i donje rublje, Wahlberg šeće i sluša glazbu u ovim ekstremnim uvjetima oko tri minute koliko iznosi vremenski dozvoljen maksimum.

Izjavio je kako postoji još jedna ustanova u Ohiju koja nudi krioterapiju, a koju je isprobao, no bilo mu je toliko hladno da je morao zaštititi bradavice prije ulaska u komoru.

Uvijek znatiželjna DeGeneres upitala ga je kako mu intimni dijelovi tijela reagiraju na toliko nisku temperaturu.

''Malo se smežura. Dobro je, vrati se u normalno stanje'', odgovorio joj je Wahlberg pa dodao da hladnoća smanjuje upalu i popravlja san.

Mišićavi glumac u srijedu je objavio video u kojem nadoknađuje energiju nakon treninga u 3:45 ujutro. Otkrio je što je sve pojeo u tom danu, uključujući mesne okruglice u 20 sati i piletinu s maslinama dva i pol sata kasnije.

''Ne igram više košarku jer ne želim izvrnuti gležanj i propustiti film ili golf'', rekao je.

''Vježbam na spravi nalik na onu na kojoj se penjete stubama dva puta dnevno i preskačem uže. Ako se probudim u 3:30, mogu na golf u 6:30 s kojim završavam do 8:30. Onda odlazim kući i obavljam ostatak obveza: radim sa psihoterapeutom, imam tretmane, odlazim u kriokomoru'', opisao je svoj dnevni ritual.

Iako ima specifičan i individualan pristup, još uvijek se trudi inspirirati svoje fanove.

''Jedini način da ostvarite najbolje od sebe je da nastavite raditi kao da nemate ništa. Budite sve agresivniji, sve se više fokusirajte. Ne znam. Imam više želje sada nego ikada'', zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.