Sramežljiva razvedena majka otkrila kako je postala šampionka u bodybuildingu

Foto: Instagram

NATASHU Noble opisivali su kao sramežljivu kućanicu, ali nakon što se okrenula tjelovježbi poslije bolnog razvoda, sve je samo ne takva. 

“Kad sam 2012. bila trudna osam mjeseci s najmlađim djetetom, na Instagramu sam vidjela fotografije žena koje se bave bodybuildingom i zapanjile su me”, nedavno je izjavila u jednom intervjuu.

Mišiće je počela dobivati zahvaljujući napornim treninzima. Svaki dan u teretani je provodila dva do četiri sata, a prehrana joj se većinom sastojala od proteina. 

“Toliko sam bila odlučna u namjeri da promijenim životni stil da sam u teretanu ušla već dva tjedna nakon porođaja. Prvo sam koristila traku za trčanje”, pojasnila je Natasha.

Rezultate je uvidjela vrlo brzo, a danas je profesionalna bodybuilderica i osobna trenerica.

“Deset godina sam provela kod kuće odgajajući djecu, ali u braku sam bila 20 godina i izgubila svoje ja. Na kraju je sve to dovelo i do razvoda. Zaljubila sam se u snažne žene i ljepotu njihovih mišića. Sanjarila sam da postanem kao one i to je bila moja motivacija”, kaže.

2015. godine osvojila je dva zlata na natjecanjima u bodybuilding za žene u Velikoj Britaniji. Ne traži novu vezu, već samo želi voditi aktivan život uz svoju djecu i trudi se osnažiti druge žene da slijede njen primjer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.