Sports Illustrated po prvi put reklamira badiće baš svih veličina, a glavna zvijezda je naravno ona

Foto: Youtube/AshleyGrahamSwimmsuitforall/Instagram 

ASHLEY Graham, poznati plus size model, već dugo godina surađuje s tvrtkom Swimsuits For All u kojima je naravno model za badiće većih veličina, a kako je sama bila zvijezda lanjske naslovnice Sports Illustrateda, Swimsuit Issue 2016. ova godina urodila je dvostrukom suradnjom. Ashley je postala promotorica i njihovih badića, koje su po prvi puta pustili na tržite zaista u svim veličinama, s modernim dizajnom, naravno. 

Ashley je tako, uz mnoge nezvijezde, nepoznate žene svih dobi i veličina, snimila promotivnu kampanju i to pod motom "Svako tijelo, svaka dob, svaka ljepota", a kampanju su snimale na ulicama živopisnog Puerto Rica. 

To je zapravo jedna velika prekretnica jer zna se da se za naslovnice takvih važnih i "dugovječnih" izdanja kao što je Swimsuit Issue Sports Illustrateda, redovno angažiraju modeli, a biraju se opsežnim i strogim odabirom. Ovoga puta, riječ je o običnim ženama kakve svakodnevno viđamo svugdje oko sebe. 

Tko želi, može zaviriti u on line galeriju, brojevi su američki u veličinama od 6 pa sve do 22. 

Sama Ashley očito se najviše zaljubila u ovaj divan bijeli jednodijelni badić koji pokazuje da je dizajn divno usklađen s tijelom koje nije onih klasičnih medijskih proporcija.

 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.